Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UUTUUS: Lattiatyyny-divaani + selkänojatyynyt (HK-137)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Lattiatyyny-divaani ja 2 kpl tyynyjä (ei kuljetusta)430.00 €
Lattiatyyny-divaani ja 2 kpl tyynyjä (kotiin tuotuna)485.00 €

Perinteisin berbereiden symbolein koristeltu kaunis lattiatyyny-divaani, pohjaväri on tummahko punainen. Divaanin mukana tulevat myös kaksi samoilla symboleilla koristeltua selkänojatyynyä. Materiaali sekä divaanissa että tyynyissä on puuvillaa.

Istumaosa on, kuten marokkolaiset tuolit ja sohvat yleensäkin, tukevaksi täytetty. Se on erittäin hyvä istumiseen, ei upottavan pehmeä. Selkänoja-tyynyt ovat muhkean pehmeät, ne sopivat myös kyljen alle jos haluat maata kyljelläsi aitoon divaani-tyyliin. Istumaosa sopii myös lyhyeksi varasängyksi.

Istumaosan mitat ovat n. 145 X 75 cm, korkeus on n. 25 cm. Tyynyjen mitat ovat n. 65 X 42-45 cm, paksuus on n. 20-23 cm.

HUOM: toimitustavaksi voit valita joko kotiin kuljetuksen (Matkahuolto) tai voit noutaa divaanin liikkeestämme Kouvolassa; valitse haluamasi vaihtoehto tuotevaihtoehdoista.

Suosittelemme myös

Divaanisohva, tyyny ja rahi (tilaustuote)

marokkolainen-divaani-pink.JPG&width=280&height=500
Tämä tuote on tilaustuote, jonka voit tilata myös eri mitoilla, eri väreillä ja erilaisilla yksityiskohdilla, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Aito marokkolainen, Marrakechissa valmistettu divaani-sohva, joka sopii myös pohjoismaalaiseen kalustukseen.  
Sohvassa on tukeva ja vahva täyspuurunko..
Hinta: 2 470.00 €

Sohva 002 (tilaustuote)

sohva_002_1.jpg&width=280&height=500
Tämä sohva on tilaustuote, jonka voit tilata myös eri kokoisena, eri väreillä tai erilaisilla yksityiskohdilla, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Tukeva puurunkoinen sohva, jossa on kaunis aluminikoriste pinnassa. Tässä sohvassa näemme taas marokkolaisen käsityön ammattitaidon, josta he syystäkin..
Hinta: 2 290.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »